پسته احمدآقایی

پسته، مغزی خاطره انگیز با طعمی لذت بخش است که علاوه بر کاربرد تنقلاتی، مصارف و کاربرد های دیگری نیز دارد؛ مانند تزئین حلوا یا دسر های دیگر، در غذاهایی مانند شیرین پلو یا برای تزئین برنج همراه با زرشک و زعفران نیز استفاده می شود.

پسته احمد آقایی در درجه ای متوسط از لحاظ قیمت نسبت به بقیه پسته ها قرار دارد و مشتری بسیار و بازار گرمی نسبت به باقی انواع پسته ها دارد. این نوع پسته ظاهری کشیده و خندان دارد. میوه این درخت در شهریور ماه به ثمر می نشیند. از لحاظ طعم، بسیار خوشمزه و پر طرفدار است و در آجیل از آن استفاده می شود.

مــزایا
مــعایب